Sterbhus/dödsbon

Har Ni ett helt hem/sterbhus/dödsbo som behöver avyttras?

Vi köper och tar hand om allt!

Så här går det till.
Ni kontaktar mig (Fredrik Andersson) per telefon, mail eller i min butik. Vi diskuterar gemensamt vilken typ av lösning Ni är intresserade av. Allt sker på Era villkor! Ni bestämmer vad som ska säljas, när tömning av hem skall ske mm.

Vi kommer gemensamt överens när jag kan komma till hemmet för att gå igenom lösöret. Denna genomgång kan ta allt ifrån ngn timme till flera dagar. Detta beroende på hemmets storlek. Jag går igenom hela hemmet inklusive förråd och vind och räknar på allt av värde.

När jag har avslutat min genomgång av allt lösöre får jag fram ett total värde på hela hemmet. Jag återkopplar till Er med ett bud som då inkluderar tömning och eventuell städning av huset/lägenheten. Vi slänger alltså även Ert skräp samt skänker till olika välgörenhetsorganisationer. Vill Ni ha en enskild värdering på ett enskilt objekt? Då ordnar vi det. Ni bestämmer!

Nu är det upp till Er att säga ja eller nej. Vid ett ”ja” så bestämmer vi datum för tömning och när betalning (banköverföring eller kontant) ska ske. Säger ni ”nej” så får Ni gå vidare
och hitta en annan lösning.

Vi har 25-års erfarenhet av värdering samt dödsbohantering. Under denna period har vi tömt allt ifrån den lilla lägenheten till 600 m2 huset. Vi samarbetar med välgörenhets organisationer och loppisar. Vi ställer ut på de största antikmässorna i Sverige. Antikaffären
i Skänninge är på 800m2. Detta tillsammans med ett stort internationellt kontaktnät gör att vi kan ta hand om det lilla och enkla till det stora och exklusiva.

  1. Ni tar kontakt med mig.
  2. Vi bestämmer en tid för besök.
  3. Genomgång av lösöre.
  4. När skall det vara tömt? Deadline?
  5. Mitt bud till Er.
  6. Om ni accepterar mitt bud går vi vidare.
  7. Betalning-kvittoskrivning.
  8. Arbetet påbörjas.
  9. Arbetet avslutat. Hela hemmet är tömt.

Steg 1-9 kan ta allt ifrån några dagar till månader beroende på vad vi kommer överens om.

FA:S ANTIK AB
Fredrik Andersson

Medlem i:
SKAF                   (Sveriges Konst och Antikhandlare Förening)
FAK                     (Förenade Antik & Konsthandlare)
CINOA               (The international federation of dealer associations)

Gå vidare för att kontakta mig